Варна

+359 52 607 232
marinela@investbuilding.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

София

0887/291-221
office.sofia@investbuilding.com
бул. Ал. Стамболийски 55

ул. Български орел 20

Сградата се намира в централната част на гр. Варна, разположена върху парцел от 1100 кв.м. и калючена между: бул. "Вл. Варненчик", бул. "Сливница" и бул. "Васил Левски".
Бъдещите обитатели ще имат бърз и удпбен достъп до централните части на града, поради изключително удобното и комуникативно местоположение само на 2 км. от пешеходната зона на града.
Сградата материализира визията на градското жилище на взискателния клиент с активен начин на живот съчетаващ луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.
Вярваме, че всеки един от нас влага много емоции в избора на нов собствен дом, който да отговаря на индивидуалните му изисквания , да осигурява уют  и спокойствие. Полагайки максимални усилия при проектирането на сградата, ние Ви предлагаме функционални апартаменти с разнообразни квадратури, които да отговарят и на най-взискателните ни клиенти.
В сградата Ви предлагаме просторни и светли апартаменти с функционално разпределние и големина съответно на едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти на различни етажи , които имат възможност за преустройство и обединяване. Апартаментите се предлагат в степен на завършеност  "до ключ" с материали по избор на собствениците.  Сградта се състой от един подземен и десет надземни етажа, като жилищната част е разделена на две секции с контролиран достъп  и вход от към бул. "Васил Левски". За живущите в сградта ще бъдат изградени две стълбищни клетки и четири модерни високоскоростни асансъорни уредби.
Сградата разполага с удобен и лесно достъпен подземен паркинг с възможност за паркиране на 40 автомобила. На партерния етаж са предвидени  два магазина, офиси, гаражи и паркоместа. Втория етаж е самостоятелен с отделен вход и е предвиден за медицински център, като има възможност за закупуване на отделни кабинети. Етажите от трети до десети предлагат апартемнти с една, две и три спални.
Жилищата на последните етажи предоставят уникална панорамна гледка към морето и града, както и просторни панорамни тераси.
етаж - 1
етаж 1
етаж 2
етаж 3
етаж 4
етаж 5
етаж 6
етаж 7
етаж 8
етаж 9
етаж 10
Панорама от шести жилищен етаж