Варна

+359 52 607 232
marinela@investbuilding.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

София

+359 878 121 760
office.sofia@investbuilding.com
бул. Ал. Стамболийски 55

Ул."Полковник Свещаров" 6-6А

НОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА, НАХОДЯЩА СЕ НА УЛ."ПОЛКОВНИК СВЕЩАРОВ" 6-6А

Представяме на Вашето внимание новия ни проект жилищна сграда, находяща се в гр. Варна на ул. „Полковник Свещаров” №6-6А, в идеалния център на Морската ни столица. 
Жилищната сграда е предвидена за изграждане на седем жилищни етажа, в които са проектирани следните видове имоти, с изложения: югозапад/изток, а именно:
Едностайни, апартаменти с една спалня (двустайни), апартаменти с две спални (тристайни).
На партерния етаж са предвидени два гаража към улицата, паркоместа и медицински кабинет. В сутеренната част на сградата е проектиран голям и функционален подземен паркинг.. Подземният паркинг ще бъде с настилка от щампован бетон с изпълнена вентилация и осветление по проект.
Конструкцията на сградата е монолитна-стоманобетонна, безгредова. Външните и вътрешни (разпределителни) зидове ше бъдат изпълнени от тухли – WIENERBERGER Австрия, характеризиращи се с  висок коефицент на топлопроводимост.
Топлоизолационната система на сградата ще бъде изпълнена с топлоизолационен пакет БАУМИТ, с дебелина 10 см. ведно с всички шпакловъчни смеси и минерална силиконова мазилка  на френския лидер на пазара SOFRAMAP . Дограмата на сградата е предвидена да бъде 5-камерна, профил Германия в цвят по проект и стъклопакети с всезесознно стъкло, ползволяващи, поддържането на температурна максимална амплидтуда между външната и вътрешна температура.
Подпрозоръчните плотове ще бъдат изпълнени с естествен камък както и всички прозорци ще бъдат обрамчени с естествен камък, а парапетите на сградата – детайл от ковано желязо.
Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части (стъпала и чела) от естествен камък, декоративна мазилка по коридори, външни врати – блиндирани, фурнировани шумо- топлоизолирани, с касова брава.
Предвидена е портиерна, снабдена с изводи за видеонаблюдение
Асансьорът, който ще бъде монтиран е един от най-добрите в Европа – THYSSENKRUPP - Германия, безшумен и високоенергийно ефективен.
Ел. и ВиК инсталация ще бъдат изпълнени по проект.  Фасадното осветление на сградата предава допълнителен чар и удобство за ползващите.