Варна

+359 52 607 232
marinela@investbuilding.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

София

+359 878 121 760
office.sofia@investbuilding.com
бул. Ал. Стамболийски 55

ул."Баба Тонка" 1

Местоположение: Административният адрес на предвидената за изграждане жилищна сграда е  гр. Варна,  ЗК Тракия /под Районен съд/,  ул. "Баба Тонка" 1
Сградата материализира визията на градското жилище, както и отговаря на високите изисквания за съвременните офис пространства, съчетаващ луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.
Вярваме, че всеки един от нас влага много емоции в избора на нов собствен дом или бизнес имот, който да отговаря на индивидуалните му изисквания , да осигурява уют и спокойствие. Полагайки максимални усилия при проектирането на сградата, ние Ви предлагаме функционални апартаменти с разнообразни квадратури, които да отговарят и на най-взискателните ни клиенти.
На партерния етаж са предвидени  два магазина, гаражи и паркоместа. На втория етаж са предвидени за изграждане три броя офиси като голямо внимание е отдадено на техния дизайна, както прецизното планиране на пространството. Етажите от трети до осми предлагат апартемнти с една, две и три спални. Жилищата се предлагат в степен на завършеност  "до ключ" с материали по избор на клиента.  Сградата разполага с удобен и лесно достъпен подземен паркинг на едно ниво.