Варна

+359 52 607 232
marinela@investbuilding.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

София

0887/291-221
office.sofia@investbuilding.com
бул. Ал. Стамболийски 55

ЖИЛИЩНА СГРАДА НА "ДОСПАТ" 6

НОВ ПРОЕКТ В ГР. ВАРНА ! ЖИЛИЩНА СГРАДА НАХОДЯЩА СЕ В ЛК ТРАКИЯ, УЛ. "ДОСПАТ" 6
 Местоположение: административния адрес на предвидената за изграждане жилищна сграда е гр. Варна, ул."Доспат" 6.

Сградата е с модерна архитектурна визия, като при проектирането осигуряването на функционалност и удобство на живущите е основна цел.
Жилищната сграда е решена на осем жилищни етажа, в които са проектирани следните видове имоти:
Едностайни, апартаменти с една спалня (двустайни), апартаменти с две спални (тристайни).
На партерния етаж за предвидени офис обекти и гаражи. В сутеренната част на сградата е проектиран голям и функционален подземен паркинг.. Подземният паркинг ще бъде с настилка от щампован бетон с изпълнена вентилация по проект.
Конструкцията на сградата е монолитна-стоманобетонна, безгредова. Външните и вътрешни (разпределителни) зидове ще бъдат изпълнени с тухли – WIENERBERGER Австрия, характеризиращи се с  висок коефицент на топлопроводимост.
Топлоизолационната система на сградата ще бъде изпълнена с топлоизолационен пакет БАУМИТ, с дебелина 7 см. ведно с всички шпакловъчни смеси и минерална силиконова мазилка. Дограмата на сградата е предвидена да бъде 5-камерна, профил VEKA Германия в цвят по проект.
Подпрозоръчните плотове ще бъдат изпълнени с мраморизиран врачански варовик, а парапетите на сградата - закалено стъкло в цвят.
Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части (стъпала и чела) от естествен камък, декоративна мазилка по коридори, външни врати – блендирани, шумо- топлоизолирани, с касова брава.
Асансьорът, който ще бъде монтиран е един от най-добрите в Европа – ORONA Испания, безшумен и високоенергийно ефективен.  Фасадното осветление на сградата предава допълнителен чар и удобство за ползващите.
Стените и таваните на апартаментите ще бъдат изпълнени с машинна варо-циментова мазилка BAUMIT,фино  шпаталовани с гипс тип сатен и боядисани с интериорна боя LICATA Италия.
Строителната компания предлага завършване на довършителните работи на 100% с избрани материали от клиента.
Фирмата-изпълнител гарантирана стриктно спазване на всички гаранционни и извън гаранционни срокове съгласно Закона за устройство на територията.
ЕТАЖ -1
ЕТАЖ 1
ЕТАЖ 2
ЕТАЖ 3
ЕТАЖ 4
ЕТАЖ 5
ЕТАЖ 6
ЕТАЖ 7
ЕТАЖ 8