Варна

+359 52 607 232
marinela@investbuilding.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

София

+359 878 121 760
office.sofia@investbuilding.com
бул. Ал. Стамболийски 55

Жилищна сграда, находяща се на ул."Петко Тодоров" 29, район ЛК Тракия

Местоположение: административния адрес на предвидената за изграждане жилищна сграда е гр. Варна, ул. Петко Тодоров 29. На пешеходно разстояние от център и  в район с перфектна инфраструктура, училища и детски градини.

Сградата е с модерна архитектурна визия. Предвидената за изграждане сграда, се съсой от подземно ниво - предвидено за паркиране на автмобили и шест надземни етажа,  от които пет жилищни, а на първи етаж е предвиден за офис.
В сградата Ви предлагаме функционално разпределние и големина, съответно на  двустайни, тристайни и едностайни апартаменти на различни етажи, които имат възможност за преустройство и обединение. Апартаментите се предлагат в степен на завършеност  "по БДС".
Конструкцията на сградата е монолитна-стоманобетонна, безгредова. Външните и вътрешни (разпределителни) зидове ше бъдат изпълнени от тухли – WIENERBERGER Австрия, характеризиращи се с  висок коефицент на топлопроводимост.
Топлоизолационната система на сградата ще бъде изпълнена с топлоизолационен пакет БАУМИТ, с дебелина 10 см. ведно с всички шпакловъчни смеси и минерална силиконова мазилка. Дограмата на сградата е предвидена да бъде 5-камерна, профил Германия в цвят по проект и стъклопакети с всезесознно стъкло, ползволяващи, поддържането на температурна максимална амплидтуда между външната и вътрешна температура.
Подпрозоръчните плотове ще бъдат изпълнени с естествен камък както и всички прозорци ще бъдат обрамчени с естествен камък, а парапетите на сградата – детайл от ковано желязо.
Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части (стъпала и чела) от естествен камък, декоративна мазилка по коридори, външни врати – блиндирани, фурнировани шумо- топлоизолирани, с касова брава.
Предвидена е портиерна, снабдена с изводи за видеонаблюдение
Асансьорът, който ще бъде монтиран е един от най-добрите в Европа – THYSSENKRUPP - Германия, безшумен и високоенергийно ефективен.
Ел. и ВиК инсталация ще бъдат изпълнени по проект.  Фасадното осветление на сградата предава допълнителен чар и удобство за ползващите.
Стените и таваните на апартаментите ще бъдат изпълнени с машинна варо-циментова мазилка BAUMIT, финно шпакаловани с гипс тип сатен и боядисани с интериорна боя LICATA Италия
Етаж 2
Етаж 5