Варна

+359 52 607 232
marinela@investbuilding.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

София

0887/291-221
office.sofia@investbuilding.com
бул. Ал. Стамболийски 55

гр. София, кв. "Надежда", ул. "Враил" 12-14

       
                                                           НОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА В ГР. СОФИЯ, КВ. НАДЕЖДА!!!

За повече информация:
0887/291-221 - Инна Пежгорска
mail: sofiasales@investbuilding.com

Местоположение: административния адрес на предвидената за изграждане жилищна сграда е гр. София, ж.к. Надежда 3, ул. Враил 12-14. Тиха и спокойна улица на втора линия на „Ломско шосе“, на 5 минути пешеходно разстояние от метростанция „Бели Дунав“,
В района има всичко необходимо за водене на нормален начин на живот – в близост се намират:  детски градини, училища, супермаркети, аптеки и др. Сградата е с модерна архитектурна визия, като при проектирането осигуряването на функционалност и удобство на живущите е основна цел.
Жилищната сграда е решена на шест жилищни етажа, в които са проектирани следните видове апартаменти:
Едностайни, апартаменти с една спалня (двустайни) и апартаменти с две спални (тристайни). Във всеки от тристайните апартаменти са предвидени минимум два санитарни възела.
На партерния етаж за предвидени търговски обекти и гаражи. В сутеренната част на сградата е проектиран голям и функционален подземен паркинг, с възможност за паркиране на 30 автомомобила. Подземният паркинг ще бъде с настилка от щампован бетон с изпълнена вентилация по проект.
Конструкцията на сградата е монолитна-стоманобетонна, безгредова. Външните и вътрешни (разпределителни) зидове ше бъдат изпълнени от тухли – WIENERBERGER Австрия, характеризиращи се с  висок коефицент на топлопроводимост.
Топлоизолационната система на сградата ще бъде изпълнена с топлоизолационен пакет БАУМИТ, с дебелина 7 см. ведно с всички шпакловъчни смеси и минерална силиконова мазилка. Дограмата на сградата е предвидена да бъде 5-камерна, профил VEKA Германия в цвят по проект.
Подпрозоръчните плотове ще бъдат изпълнени с мраморизиран врачански варовик, а парапетите на сградата - закалено стъкло в цвят.
Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части (стъпала и чела) от естествен камък, декоративна мазилка по коридори, външни врати – блендирани, шумо- топлоизолирани, с касова брава.
Предвидена е портиерна, снабдена с изводи за видеонаблюдение
Асансьорът, който ще бъде монтиран е един от най-добрите в Европа – ORONA Испания, безшумен и високоенергийно ефективен.
Сградата ще бъде топлофицирана и с изцяло изградена инсталация. Ел. и  ВиК инсталация ще бъдат изпълнени по проект.  Фасадното осветление на сградата предава допълнителен чар и удобство за ползващите.
Стените и таваните на апартаментите ще бъдат изпълнени с машинна варо-циментова мазилка BAUMIT,фино  шпаталовани с гипс тип сатен и боядисани с интериорна боя LICATA Италия.
Строителната компания предлага завършване на довършителните работи на 100% с избрани материали от клиента.
Фирмата-изпълнител гарантирана стриктно спазване на всички гаранционни и извън гаранционни срокове съгласно Закона за устройство на територията.
етаж - 1
етаж 1
етаж 2
етаж 3
етаж 4
етаж 5
етаж 6