Варна

+359 52 607 232
marinela@investbuilding.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

София

0887/291-221
office.sofia@investbuilding.com
бул. Ал. Стамболийски 55

ул."Пейо Яворов" 48-52

ЖИЛИЩНА СГРАДА, НАХОДЯЩА СЕ НА УЛ."ПЕЙО ЯВОРОВ" 48-52
Местоположение: административния адрес на предвидената за изграждане жилищна сграда е гр. Варна, ул. Пейо Яворов 48, 50, 52. На пешеходно разстояние от център и Гранд мол,  в район с перфектна инфраструктура, училища и детски градини.

Сградата е с модерна архитектурна визия. Като основни цели сме заложили на функционалност и удобство на  живущите, в съчетание с висококачествени материали вложени в довършителните работи.
Състои се от голям подземен паркинг с осигурен перфектен достъп осигуряващ паркиране за всички жилища и шест надземни етажа.
В сградата Ви предлагаме функционално разпределние и големина, съответно на  двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти на различни етажи, които имат възможност за преустройство и обединение. Апартаментите се предлагат в степен на завършеност  "до ключ" с материали по избор на клиента. 
Конструкцията на сградата е монолитна-стоманобетонна, безгредова. Външните и вътрешни (разпределителни) зидове ше бъдат изпълнени от тухли – WIENERBERGER Австрия, характеризиращи се с  висок коефицент на топлопроводимост.
Топлоизолационната система на сградата ще бъде изпълнена с топлоизолационен пакет БАУМИТ, с дебелина 10 см. ведно с всички шпакловъчни смеси и минерална силиконова мазилка. Дограмата на сградата е предвидена да бъде 5-камерна, профил Германия в цвят по проект и стъклопакети с всезесознно стъкло, ползволяващи, поддържането на температурна максимална амплидтуда между външната и вътрешна температура.
Подпрозоръчните плотове ще бъдат изпълнени с естествен камък както и всички прозорци ще бъдат обрамчени с естествен камък, а парапетите на сградата – детайл от ковано желязо.
Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части (стъпала и чела) от естествен камък, декоративна мазилка по коридори, външни врати – блиндирани, фурнировани шумо- топлоизолирани, с касова брава.
Предвидена е портиерна, снабдена с изводи за видеонаблюдение
Асансьорът, който ще бъде монтиран е един от най-добрите в Европа – THYSSENKRUPP - Германия, безшумен и високоенергийно ефективен.
Ел. и ВиК инсталация ще бъдат изпълнени по проект.  Фасадното осветление на сградата предава допълнителен чар и удобство за ползващите.
Стените и таваните на апартаментите ще бъдат изпълнени с машинна варо-циментова мазилка BAUMIT, финно шпакаловани с гипс тип сатен и боядисани с интериорна боя LICATA Италия