Варна

+359 52 607 232
marinela@investbuilding.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

София

+359 878 121 760
office.sofia@investbuilding.com
бул. Ал. Стамболийски 55

ДИВЕС ПЛАСТ 2006 ООД

Фирма Дивес пласт е основана в началото на 2006 година с основна дейност – производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, обшивки от BOND, системи от стъкло, стъклени окачени фасади и зимни градини, вентилируеми фасади от HPL, клинкер, гранитогрес, слънцезащитни системи и парапети, както стандартни, така и по индивидуални проекти. От 2008 година като допълваща дейност, а в последствие и като основна дейност предлага и сухо строителство, неизменна част от вътрешното оформление на сградите с окачени фасади, с което се постига завършен продукт с гаранция изцяло поета от Дивес пласт.

Политиката на фирмата е иновационна, като винаги е сред първите в предлагането на нови системи и решения и не се бои от предизвикателства. Участва в разработването на детайли на редица знакови обекти още в идейна фаза. С големия опит натрупан през годините, фирмата се нарежда сред водещите в страната.

Качеството на продуктите, които фирмата предлага се дължат на дългогодишния опит на активно работещите в управлението съдружници и отговорните квалифицирани монтажници и ръководен персонал.

Уеб сайт: www.divesplast.eu