Варна

+359 52 607 232
marinela@investbuilding.com
гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

София

+359 878 121 760
office.sofia@investbuilding.com
бул. Ал. Стамболийски 55

За компанията

”ИНВЕСТИЦИИ И СТРОИТЕЛСТВО ИНЖЕНЕРИНГ” АД е компания, специализирана в строителството на жилищни, административни и промишлени сгради както и извършване на всички предшестващи и съпътстващи организационни дейности.

В основите на дейността на строителна компания „ ИНВЕСТИЦИИ И СТРОИТЕЛСТВО ИНЖЕНЕРИНГ” АД  са заложени три градивни начала – професионализъм, качество и упорит труд. Фирмената политика на Дружеството се гради на убеждението, че за създаването на всичко красиво и добро са нужни много любов, постоянство и всеотдайност. За всеки човек, покупката на собствено жилище е заредена със специални емоции, защото домът е сакрално място, наситено с топлина, спокойствие и неповторима атмосфера. Целта на компанията е да предлага висококачествено строителство, изпълнено в кратки срокове, с голяма прецизност и оригинални идеи. Ние залагаме преди всичко на луксозното изпълнение на нашите сгради като наблягаме на модерния дизайн и атрактивни интериорни решения. Цялата дейност на компанията, от проектантската маса до последния детайл, е съобразена с вкусовете и желанията на клиента. За тази цел екип от опитни и висококвалифицирани специалисти се грижи за качествено изпълнение на всеки етап от проекта - архитектура, конструктивна част, ел. и ВиК инсталации, инфраструктура, озеленяване и др., като цялостното проектиране е съобразено с търсенето на пазара на недвижими имоти и нуждите на крайния потребител. Посредством внедряване на най-новите технологии и строителни материали, се осигурява максимална енергийна ефективност на жилищата и дълъг срок на експлоатация. Професионална организация и ръководство дават възможност за изпълнение на целия спектър от строителни дейности, свързани с изграждането на всеки обект.

Всяка сграда на строителна компания „ Инвестиции и строителство инженеринг” АД е построена с желание, умение и любов, сякаш е единствена. И когато сърцето остане в градежа построените домове са одухотворени и наситени с жизнена енергия. Смисълът и красотата на строителния бизнес са закодирани в една дума – съзидание. Целта ние  е с модерни и архитектурно издържани обекти не само да удовлетвори високите критерии на клиентите за собствено жилище, а и да даде своя принос към визията на морската столица на България гр. Варна.

Целта намира реализация в изграждането на строителни обекти, изпълнени с професионализъм и качество, в престижни райони, с изцяло изградена среда и околни пространства, в стремежа да се създаде нова култура на обитаване и модерен стил и начин на живот.

Наши партньори са утвърдени в световната и европейската практика производители на PVC профили, топло- и хирдоизолационни системи, фасадни мазилки и т.н.