Адрес:

гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

Телефон:

офис в гр. Варна: 0886/78 00 55; офис в гр. София: 0887/291-221

Ул. "Константин Величков" 19

ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ НА ДОМАШНИЯ УЮТ И СПОКОЙСТВИЕ, ФИРМА „ИНВЕСТИЦИИ И СТРОИТЕЛСТВО” ЕООД, ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ СИ ПРОЕКТ: МАЛКАТА И КОКЕТНА ЖИЛИЩНА СГРАДА НА УЛ. „КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ” 19.

Местоположение: Сградата е разположенена на тихата и спокойна  ул. „Константин Величков”,  в близост до  медицински център,  детска градина, банкови и други големи  офис центрове. В непосредствена близост са основните автобусни спирки и главни булеварди, осигуряващи бърз и лесен достъп до всички точки на града. Административния адрес на  сградата е ул.”Константин Величков”19.

Характеристики: Предвидената  за изграждане сграда е на пет  надземни етажа и един подземен етаж с общо разгърната застроена площ от 1000 кв.м. Основно предвидената за изграждане сграда е съставена  от апартаменти с една  и  две спални.

Партерното ниво на сградата включва търговски обект, гаражи и паркоместа предвидени за нуждите на живеещите в сградата.

Достъпът до горните етажи се осъществява по независима стълбищна клетка и асансьорна уредба. Към главното стълбище има изграден  високоскоростен пътнически асансьор на испанката марка “ORONA”.

Етажите от  първи  до пети са типови, предлагащи апартаменти с една и две спални. На шести етаж са разположени два двустайни имота.

Изградени са следните осветителни инсталации: работно, дежурно, фасадно и евакуационно.

Електрическите кабели са тип СБТ, всички контакти са тип „ шуко” емисия.

Външно сградата в по голямата си част е съставена от керамични плочи тип „ПОРОТЕРМ” със силикатна мазилка и сайдинг панели.

Общите части на сградата са решени да бъдат  в естествен гранит по стълбищната клетка  и алуминиеви парапети.

Конструкцията на сградата  е монолитна, безгредова  с конструктивни шайби и вертикални стоманенобетонни ядра.