Адрес:

гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

Телефон:

офис в гр. Варна: 0886/78 00 55; офис в гр. София: 0887/291-221

БУЛ.” ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК” 95

Местоположение: Сградата се намира на актуалния бул. „ Владислав Варненчик”, разположен между главни пътни артерии, главен път Е-70, административен съд , в близост до летище Варна, банкови и други големи  офис центрове, осигуряващи бърз и лесен достъп до всички точки на гр. Варна. Административния адрес на  сградата е Бул.”Владислав Варненчик” 95.

Характеристики: Предвидената  за изграждане сграда е на осем  надземни етажа и един подземен етаж с общо разгърната застроена площ от 3025.23 кв.м. Основния пешеходен и автомобилен достъп е по бул.” Владислав Варненчик”. Основна  част от сградата е съставена от апартаменти с една, две и три спални, позволяващи обединяването на различни по големи апартаменти с цел постигане на оптимална площ необходима за нормалното изпозване на съответното жилище.

Партерното ниво на сградата включва търговски и обслужващи обекти  и е с обща застроена площ от 350 квадратни метра.

В близост до главния вход е разположена информация/ охрана, към лобито са предвидени два магазина, който имат независим вход, охрана и служебно обслужване. Достъпът до горните етажи се осъществява по независима стълбищна клетка и асансьорна уредба. Към главното стълбище има изграден  високоскоростен пътнически асансьор на испанката марка “ORONA”.

Втория етаж е с площ от 345.80 кв.м състоящ се от офиси с площ от 38.40 до  345.80 кв.м  тип “OPEN SPACE”предлагащи бързо и лесно обединение на офиси с по –голяма и по малка квадратура.

Етажите от  трети  до шести са типови с обща площ от  337.31 кв.м  предлагащи Апартаменти с пазлична площ, изложение съставляващи както с една, две и три спални.

Седми и осми етаж е с площ от 286 кв.м предлагащ апартаменти с една две и три спални с невероятни панорамни тераси откриващи невероятна гледка към града и марския залив

Възприета е система „ Дайкин” – Япония за отопление и климатизация / контролирана температура „ VRV/ INVERTER.

Сградата е с първа степен на пожароустойчивост има автоматична сигнализация в случай на пожар и пожарни кранове на всеки етаж. В подземния етаж на сградата има и изградено пожарогасене.

Изградени са следните осветителни инсталации: работно, дежурно, фасадно и евакуационно.

При портиера на сградата е предвидено табла за командване на осветлението на всички коридори, стълби, фоайета и фасада.

Структурното окабеляване включва изграждане и инсталиране на контрол на достъп на офисите, видеонаблюдение, телефонни, кабелни и интернет  мрежи.

Електрическите кабели са тип СБТ , всички контакти са тип „ шуко”. емисия.

На рецепцията е разположена пожароизвестителна централа , входящи устройства за кабелна телевизия, интернет и телефонна мрежа се разполагат в обслужващо помещение на партерния етаж.

Външно сградата в по голямата си част е остъклена със структурна фасада на гръцката  фирма „ Етем”. Използвани са два типа стъкло тонирано и закалено, с което се цели  подсилване на визуалната комуникация на търговските помещения.Плътни части на сградата са облицовани с Еталбонд” и керамични плочи.

Общите части на сградата са решени да бъдат  в естествен гранит по стълбищната клетка  и алуминиеви парапети.

Конструкцията на сградата  е монолитна, безгредова  с конструктивни шайби и вертикални стоманенобетонни ядра

Архитектурата и изпълнението на сградата са съобразени с изискванията за Клас А жилищна сграда.