Адрес:

гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

Телефон:

офис в гр. Варна: 0886/78 00 55; офис в гр. София: 0887/291-221

БУЛ. ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК 81

В основите на дейността на строителна компания „ ИНВЕСТИЦИИ  И СТРОИТЕЛСТВО ИНЖЕНЕРИНГ” АД  са заложени три градивни начала- ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, КАЧЕСТВО И УПОРИТ ТРУД. Фирмена философия на дружеството се гради на убеждението, че за създаването  на всичко красиво и добро на този свят са нужни три неща : много любов, всеотдайност и постоянство. За всеки човек покупката на собствено жилище е заредена със специални емоции, защото домът е сакрално място, наситено с топлина, спокойствие и неповторима атмосфера.

Целта на „Инвестиции и строителство инженеринг” АД е с модерни и архитектурно издържани обекти не само да удовлетвори високите критерии клиентите за собствено жилище, а и да даде своя принос към Визията на гр. Варна. Целта намира реализация в изграждането на строителни обекти, изпълнени с професионализъм и качество, в престижни райони, с изцяло изградена среда и околни пространства, в стремежа да създаде нова култура на обитаване и модерен стил и начин на живот.

За българина жилището не е обикновен продукт. То притежава голяма емоционална и социална стойност, затова ние от екипа на строителна компания „ ИНВЕСТИЦИИ  И СТРОИТЕЛСТВО ИНЖЕНЕРИНГ” АД Ви представяме най новия ни проект а именно: „ВЛАДИСЛАВ РЕЗИДЪНС”.

Владислав Резидънс  с удоволствие ще предложи своето гостоприемство на всички онези, които имат изтънчен усет за стил и класа.

Владислав Резидънс    е една нова перла в гр. Варна- морска столица на България, с нов европейски дух за всички готови да видят прекрасното и историческо наследство и модерно настроение , изключително развиваща се икономическа точка от Европа за хората на бизнеса или просто един любим град за забавление и равлечение.

Владислав Резидънс  е новата принцеса (перла) на булевард „Владислав Варненчик” предлагаща неповторимо съчетание на класическа линия с модерни акценти, място където забързаният град и класическият лукс се срещат.

Философията на Владислав Резидънс  е не просто да се построи поредната сграда с офиси и апартаменти,  а да се създаде една уникална среда, една компилация от високо технологична сграда, с модерна и адекватна на съвременния градски стандарт,  инфраструктура и комуникации, класическа линия на архитектурните и форми и детайли в екстериора, интериорен лукс във фоайета и салони- всичко това в името на представителна и комфортна концепция за живеене. Разположена на  бул. „Владислав Варненчик” , Владислав Резидънс  е супер луксозна жилищна сграда, предлагаща набор от услуги и съоръжения, характерни за 5-звездните хотели. Съвършена във всеки един смисъл на думата, Владислав Резидънс  олицетворява всичко, което може да бъде наречено съвременно.

Владислав Резидънс  е сграда със собствен силует. Дизайнът е впечатляващ и запомнящ се. Фасадата е комбинация от керамични облицовки и сайдинг панели, окачена стъклена фасада  което придава на сградата допълнителен елемент на уникалност.

С прекрачване на прага на апартаментите, въздействието от дизайна и цялостната визия на сградата, се допълва от светлината и простора на помещенията.

За да изпитате истинско удоволствие от удивителните гледки към  града, таваните в сградата ще бъдат с височина 2.80 метра, а прозорците ще са от типа „френски”. Районът е с преобладаващо ниско строителство, същевременно бъдещо строителство пред сградата е невъзможно, което отличава Владислав Резидънс  като едно престижно място за живеене без аналог.

Владислав Резидънс  е създадена с една основна идея: Да бъде оазис на хубавия и комфортен живот за своите собственици, активни и заети хора, които оценяват качеството на средата на обитаване за себе си и своите деца. Отлични професионалисти, успешни хора на бизнеса, които прибирайки се в своя дом да могат спокойно да се отпуснат и насладят на свободното си време с най-близките. „ВЛАДИСЛАВ РЕЗИДЪНС”  ще бъде оценен от заможни хора, търсещи удобствата на елитния дом, доброто обслужване и високото качество на заобикалящата среда,  за да бъде сред най-елитните места за живеене.

 

НАЙ-ЕЛИТНИЯТ АДРЕС НА ВАРНА! НЯМА ПО-ДОБРА ЛОКАЦИЯ!
РЯДЪК ШАНС ДА ПРИТЕЖАВАТЕ СОБСТВЕН ИМОТ В ЕДНА ОТ НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ СГРАДИ НА
ГР. ВАРНА.

Местоположение: Сградата се намира на актуалния бул. „ Владислав Варненчик”, разположен между главни пътни артерии, главен път Е-70, административен съд , в близост до летище Варна, банкови и други големи  офис и търговски центрове, осигуряващи бърз и лесен достъп до всички точки на гр. Варна. Административния адрес на  сградата е Бул.”Владислав Варненчик” 81.

Характеристики: Предвидената  за изграждане жилищна сграда е на девет  надземни етажа и един подземен етаж с общо разгърната застроена площ от 2500 кв.м. Основния пешеходен и автомобилен достъп е по бул.” Владислав Варненчик”. Основна  част от сградата е съставена от жилища с площ от 78 до 118 кв.м с възможност за обединяване за постигане на по голяма площ  както и един офисен етаж  тип „OPEN SPASE”.

На партерното ниво са поместени луксозна портиерна/рецепция,   три магазина с височина на таваните 3.20 метра и с обща застроена площ от 300 квадратни метра, който имат независим вход, охрана и служебно обслужване. Достъпът до горните етажи се осъществява по независима стълбищна клетка и асансьорна уредба. Към главното стълбище има изграден  високоскоростен пътнически асансьор.

Втория етаж е с площ от 310 кв.м състоящ се от офиси с площ от 39 до  310 кв.м предлагащи бързо и лесно обединение на офиси с по –голяма и по малка квадратура.

Владислав Резидънс   разполага с осем жилищни етажа, на които са разположени двадесет и четири апартамента с различна квадратура и изложение, като всеки от тях е разработен с максимално усвояване на полезната площ. При проектирането на сградата не е пестено от нищо: изключително функционално е използвано пространството, за да се разположат широки и светли дневни, като е отделено място за трапезарии и кухни, които са леко изолирани и същевременно удобно свързани с дневния тракт. Всички стаи в комплекса са практично разположени , като санитарните помещения, гардеробните, коридорите и стълбищата са в северната част – по този начин помещенията, които се обитават постоянно са винаги слънчеви и топли. Всяко едно жилище разполага с големи и удобни тераси, от където бихте могли да се наслаждавате на прекрасна гледка  и да почувствате очарованието на този район на гр. Варна.

 

Като етажите от трети до  седми са типови с площ от 310 кв.м  включващи жилищни имоти с площ от 77- до 108 кв.м.

Осми етаж е с площ от 280 кв.м който е със същите показатели.

Девети етаж е с площ от 170 кв.м и прилежащата му панорамна тераса с невероятна и спираща дъха гледка към морето и града с площ от 200 кв.м.

 

Възприета е система „ Дайкин” – Япония за отопление и климатизация / контролирана температура „ VRV/ INVERTER.

Сградата е с първа степен на пожароустойчивост има автоматична сигнализация в случай на пожар и пожарни кранове на всеки етаж.

Изградени са следните осветителни инсталации: работно, дежурно, фасадно и евакуационно.

При портиера на сградата е предвидено табла за командване на осветлението на всички коридори, стълби, фоайета и фасада.

Структурното окабеляване включва изграждане и инсталиране на контрол на достъп на жилищата, видеонаблюдение в реално време, телефонни, кабелни и интернет  мрежи.

Електрическите кабели са тип СБТ , всички контакти са тип „ шуко”. На покрива на сградата е предвиден 1 мълниеприемник, разработен на база ранна поточна емисия.

На рецепцията е разположена пожароизвестителна централа , входящи устройства за кабелна телевизия, интернет и телефонна мрежа се разполагат в обслужващо помещение на партерния етаж.

Външно сградата в по голямата си част е с окачена вентилируема фасада „Shuco” с облицовка от керамични плочи. Дограмата е тип „френски ветринаж”,  е изпълнение на „Shuco”. Използвани са два типа стъкло тонирано и закалено, с което се цели  подсилване на визуалната комуникация на  помещенията. Плътни части на сградата са облицовани с Еталбонд” и керамични плочи.

Общите части на сградата са решени да бъдат  в естествен гранит и алуминиев парапет по стълбищната клетка.

Конструкцията на  сградата е проектирана с монолитна скелетна стоманенобетонна конструкция.