Адрес:

гр. Варна, бул. "Вл. Варненчик" 111, ет.4

Телефон:

офис в гр. Варна: 0886/78 00 55; офис в гр. София: 0887/291-221

Контакти

     "ИНВЕСТИЦИИ И СТРОИТЕЛСТВО ИНЖЕНЕРИНГ" АД

 Телефони:
   0886/78 00 55;
 
  Факс: 052/607 232
                      E-mail:
office@investbuilding.com
 

Контактна форма